februar 2016

Dag 12 - Ditt soverom

Dette er bare halve soverommet da, holdt på å omebeler hele rommet :) Også er dette dag restene av 40 days challenge som jeg glemte eller ikke hadde tid til å skrive :)

Dag 39 - Et bilde av det viktigste i livet ditt

my angels <3

Dag 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre

Jeg kommer aldri til å fly i fallskjerm, hoppe i strikk eller holde en tarrantell! Jeg har utrolig sterk høydeskrekk og fobi mot edderkopper!

Dag 37 - Hva har du som bakgrunnsilde på dataen din?

Jeg har veldig mange bilder som bakrunn på pcn min nå for jeg har et helt album i lysbildefremvisning. Men her er noen bilder fra albumet :) Er ikke engelen min nydelig? <3

Dag 35 - Hvordan du steller håret

Hvordan jeg steller håret kommer egentlig helt ann på, men siden jeg ikke har vært på fest på lengeeee har jeg ikke noen spesielle bilder av hvordan jeg bruker å ha håret i "fine" anledninger. Så j...

Dag 34 - Noe du frykter

Jeg frykter mørket... det er det verste jeg veett!

Dag 33 - Hva du verdsetter i livet

Jeg verdsetter livet mitt, som menneske, mamma/stemamma og "kone" <3

Dag 32 - Det fineste klesplagget du eier

Har ikke bedre bilde enn dette akkurat nå :)kjøpt på b-young 1499,-

Follow me!

Følg gjerne min facebook side heeer. Beklager igjen for lite blogging disse dagene, skal komme med en stor oppdatering på alt når jeg får tid til det :)

Dag 30 - En matrett du elsker

Biff, fløtegratinerte poteter og soppstuing, med en saus vedsiden av ! Det er det beste som finnes!!! Har dere smakt dette før? om ikke så anbefaler jeg dere det på det sterkeste!!

Dag 29 - Din favorittblogg

Jeg har flere favorittblogger: mammatilmichelle.blogg.no , som nå driver bloggen http://www.annarasmussen.no/ http://pappaisjappa.blogg.no/ http://mazabella.blogg.no/ http://mikoni.blogg.no/ h...

Dag 28 - Noe du ikke forlater huset uten

Noe jeg ikke forlater huset uten, må vell bli, mobilen min, snusen min og sønnen min :P Hva er det du IKKE forlater huset uten ? ;)

Dag 27 - Fire ting du misliker sterkt

Fire ting jeg misliker sterkt er: 1. Mennesker som mobber andre. 2. Dagens teknologi. 3. Insekter 4. Når ting eller andre jobber imot meg.
Ester Cecilie Johnsen

Ester Cecilie Johnsen

22, Brønnøy

Jeg er ei ung dame på 22 år og ble mamma til en fantastisk liten gutt 6. November 2015 Jeg har en samboer på 29, som har ei datter på 4 og en sønn på 6 år :) Vi har to hunder, en valp på født 11 Juni 2015 som heter Kiara, en og på 25. Februar 2011 med navn Tinka :).

Kategorier

Arkiv

hits