Im good at this

Jeg må ærlig innrømme at jeg er utrolig flink til å drukne mine følelser, slå de av. I den siste tiden har jeg ikke hatt det så veldig lett. Tok en avgjørelse angående noe veldig alvorlig, og det ble ikke akkurat likt av min familie.

Det er så tungt over tid å ha følelse slått av, det kjennes ut som store steiner som ligger over hjerte for å "beskytte" det, og det å unngå å snakke om det som plager.

Jeg håper bare på at ting kan bli bedre, også er jeg veldig glad for at jeg har Sverre, John-kåre, Leander og Elise når ting er som det er nå. De holder meg oppe å på en måte opptatt.. <3
 

Hjerte mitt synger på fulltid! Det synger tunge sanger!
Det er grunnen til at jeg ikke er så aktiv lengre, fordi jeg har en tildens til å skrive ned følelser, glad, trist, sint, lei, redd, alt på engang. Og det ønsker jeg ikke <3

Ønsker dere en fin helg, til dere som leser dette og alle andre som går glipp! :)
wish you all the best! :) 

Én kommentar

Elendius

19.07.2016 kl.16:57

Syns du burde gjøre comeback på bloggen din ^^

Skriv en ny kommentar

Ester Cecilie Johnsen

Ester Cecilie Johnsen

22, Brønnøy

Jeg er ei ung dame på 22 år og ble mamma til en fantastisk liten gutt 6. November 2015 Jeg har en samboer på 29, som har ei datter på 4 og en sønn på 6 år :) Vi har to hunder, en valp på født 11 Juni 2015 som heter Kiara, en og på 25. Februar 2011 med navn Tinka :).

Kategorier

Arkiv

hits